21 лист. 2010 р.

Астрологічний прогноз інавгурацій (2005, 2010). Порівняння минулого та сучасного президента України.




"Не хвилюйся про те, що в тебе нема високої посади. Хвилюйся про те, чи гідний ти того щоб мать високу посаду. Не хвилюйся про те, що тебе не знають, хвилюйся про те, чи гідний ти того, щоб тебе знали."
孔夫子 — Кун Фу-цзи
Існують різні прогнози: прогнози політологів, соціологів, спортивних фахівців та фінансових експертів, є наукові і релігійні прогнози, прогноз лікаря та прогноз погоди. Прогнозуванням займаються всі охочі, і цим вони висловлюють своє розуміння. І у зірок є своя думка і власне судження, і щоб збагнути їх, потрібно вивчити їхню мову а не заглядати в примарне майбутнє зі своїм особистим уявленням.
Важливою історичною подією є інавгурації президента, актуально встановити дату і місце, таким чином, розміщення першої точки інавгурації буде сильним впливом зоряного неба іншим ключовим моментом є порівняння двох інавгурацій: інавгурація В.Ющенко 23.01.2005; інавгурація В.Януковичата 25.02.2010.
Розглянемо самі важливі на мою думку планетарні впливи. Вся зоряна інформація викладена в схемах, тому щоб зменшити термінологію я буду наводить походження своеї думки коротким термінологічним змістом. Читати далі

Немає коментарів:

Дописати коментар