14 січ. 2012 р.

Аналіз прогноза України на 2011 р. Частина 2



Якщо постійно займаєшся тим, що треба, і не тим, що хочеться, то ти просто живеш не своїм життям. 
Яким життям жила Україна в 2011?

------------------------------------------------------------
Астрологічний підсумок 2011 року. 



По публікаціям 


Особливості мого прогнозу полягають в тому, що я прогнозую тільки соціальну характеристику року, тобто для особливого етносу людей, що складають дух України. 



В першій частині аналізу прогнозу була приділена увагу катастрофі року - землетрусу в Японії. 


Далі ця цитата з прогнозу України малює загальну картину 2011 року. 

Реформи та дії влади не будуть сприйматися суспільством, внутрішня криза буде поглиблюватися. Е також тенденції до громадського супротиву, як пасивного так і активного.(1)

Прогресивний Місяць має площини до багатьох планет, що вказує на високу емоційну напругу,(2) яка буде супроводжуватися фінансовою нестабільністю,(3) безробіттям,(4) агресією, наклепом та не коректними діями (наприклад фізичні ушкодження).(5)

2011 рік був відмічений протесними настроями, які були виражені соціальними групами. Е також тенденції до громадського супротиву, як пасивного так і активного.(1)



Активний супротив




Це податковий, пенсійний та чорнобильський майдан. Влада своїми не коректними діями (наприклад фізичні ушкодження)(5) привила до травмування і загибелі людей, як це сталось у Донецьку з шахтарем Геннадієм Конопльовим, вказує на високу емоційну напругу(2), що вилився в хвилю протесту, мітингувальники спалили на багатті синю куртку з символікою партії Регіонів. Небесна схема 27.11.2011 показує з’єднання Місяця з Плутоном - передвісника смерті. Зоряна астрологічна конфігурація транзитних аспектів 28.11.2011 вказує на вплив Місяця в почерговому єднанні з Ураном, Нептуном, та Плутоном, і трактується, як емоційна непередбаченість, потреба в свободі, яка поширюється на всю місцевість і торкається багатьох людей. Такі аспекти короткотривалі, але іноді, хвата лише одного спалаху ненависті, що приводить до не зворотних змін.



Політика соціальних реформ привела до знецінення праці - це породило і 
Пасивний супротив
По статистичним даним Державної Служби Статистики України виріс рівень безробіття(4), збільшилась заборгованість виплати заробітної плати, запрацювала тіньова економіка, зарплата в конвертах. І звідси фінансова нестабільність(3).
В кінці квітня та на початку травня буде сформована така небесна конфігурація, при якій зоряні аспекти вказують на декілька варіантів виходу з напружених відносин в суспільстві. Наприклад - є ймовірність виборів, наприклад у Верховну раду то що, або влада нарешті обернеться до суспільства, почнуться переговори з опозицією.(5) В результаті чого рейтинг президента почне зростати.(6)


Трактування цього прогнозу полягає в події, яка відбувалась 14 травня в Донецьку. Це святкування ювілею ФК «Шахтар», як пишуть в пресі - ця вечірка увійшла в десятку самих дорогих світських вечірок в світі. Ренат Ахметов пояснив, що все робиться для уболівальників «Я считаю, что они это заслужили». На шоу були присутні президенти Янукович, Ющенко, Кравчук, інші представники влади та закордонні гості. І як це часом трапляється на таких заходах між деякими особами можливо відбулись переговори - почнуться переговори з опозицією.(5) 

Досліджуючи методологію прогнозу я виявила, що ця подія фіксується в двох картах, що стверджує наявність переговорів та партнерських стосунків. В астрологічній конфігурації, на фоні масовості заходу я припустила таку думку в прогнозі, як вибори. Транзитні аспекти Венери в трині з Меркурієм і Венерою вказують на гарний час для усякого шоу-бізнеса, позитивне світське спілкування а також підписання угод. Опозиція Сонця з Нептуном акцентує таємність домовленостей. Астрологічна карта цього шоу дуже оригінальна, я б прокоментувала афоризмами Андрія Коваль:  «Твої успіхи – найдошкульніша помста твоїм ворогам. Досягнуті вершини впираються в порожнечу » 






В результаті чого рейтинг президента почне зростати.(6)



По даним соцопитувань в травні рейтинг президента В.Януковича знизився з 46% до 22%. Певно тут не вірно сформульоване трактування прогноза і конфігурація планет має інше значення. Може здатися, що я таким чином підправлю свою помилку хто зна:) але хочу відмітити, що рейтинг популярності відео з участю президента в YouTube дійсно досить висока, на відміну від інших представників української влади. 
Восени відбудетеся, подія яку я як астролог не маю право трактувати з різних причин; По перше - не вистачає додаткових схем, щоб правильно пояснювати передбачення. По друге це може стосуватися етики астролога, але ця подія буде публічна .(7)

Застосування шифрованого малюнка в прогнозуванні 2011 захищає мій прогноз від астрологічного плагіату і дає мені право на ексклюзив. Також малюнок допомога, якщо існує проблема в трактуванні, і за допомогою абстрактної форми так можна вийти зі скрутної ситуації.
Цю картинку я фотошопила на відміну від малюнку 2012 року. Її назва „Втрата” . На малюнку зображений відомий всім корабель Титанік, який символізує загибель. На березі фігура, зображення якої взяте з карт Таро "5 кубків", яка трактується як скорбота, співчуття, роздуми, втрата важливих відносин і не випадково я поставила дві фігури, що вказує на подвійність ситуації, що виражає Асцидент в Близнюках в карті інавгурації 25.02.2010, і має символ планети Меркурія. По одній карті показання в прогресії на кінець жовтня, а в карти України спостерігається схожа ситуація на кінець листопада. Якщо збільшити зображення можна з’єднати з темних зірок символічний знак Скорпіона Scorpio. Також на небі біля горизонту зображений темний Місяць. Ці символи вказують на приблизний період часу, подій - такими явищами, як затемнення Сонця (25.10.2011) і Місяця (10.12.2011), і знак Скорпіона, що вказує на останню пору осені (Сонце увійшло в знак скорпіона 23.10.2011) . Часткового затемнення Сонця на малюнку нема тому, що на території України його не можна було спостерігати. В цей період я відмічаю дві події 20.10.2011: загибель Муамара Каддафі Братського Вождя і Лідера Зеленої Революції Лівії і 27.11.2011 загибель шахтаря Геннадія Конопльова учасник акції протесту чорнобильців у Донецьку.





В Україні Кадафі мав особливий статус і був нагороджений орденами Князя Ярослава Мудрого і Богдана Хмельницького за визначний особистий внесок у розвиток українсько-лівійських відносин. Про смерть Каддафі можна достатньо прочитати слів. Ця смерть шокувала світ. Я пропоную астрологам прочитати символами зірок схему 20.10.2011, 08:30 . Удар авіації НАТО по колоні машин в пригороді Сірта і зробити свій висновок. Головним акцентом в карті є квадратура Урана з Плутоном, яка відповідає за революції, заколоти, повстання і повалення урядів, що символізує вплив мас на окрему людину. 

Смерть Геннадія Конопльова, який загинув під час акцій протестів чорнобильців біля будівлі головного управління Пенсійного фонду в Донецькій області, вразила Україну і президента України, який був приголомшений цією смертю, про що він сказав під час прес-конференції. 


Ці дві публічні(7) смерті мають глибокий астрологічний погляд для дослідження гороскопів їх володарів.
"Ми, бедуїни, втішалися свободою серед природи, все було первісно чисте. Між нами й небом не було жодних перешкод."
Муаммар Каддафі
  • Період до осені 2011 року я б назвала периодом застоя в країні, яке характеризуватиметься накопиченням енергетичного імпульсу. — Імпульсивність проявляється в імпульсивних соціальних протестах. Та гальмування реформами якості життя людей.
  • Кінець жовтня 2011 р. з’являється аспект, що до перемін в особистому житті президента. (Цей особистий прогноз зроблений не по його натальній карті а по прогресивній карті інавгурації президента України) — Смерть Муаммара Каддафі та Геннадія Конопльова могли вплинути на зміну ситуації в політичному контексті. 

Таким чином я виділяю такі астрологічні дати і події 2011 року. Cum grano salis.*
Для України:
  • 14.05.2011- святкування ювілею ФК «Шахтар» в Донецьку;
  •  28.11.2011 - знесення наметового містечка в Донецьку під час акцій протестів чорнобильців біля будівлі головного управління Пенсійного фонду. 
Для світу:
  •  11.03.2011 – землетрус в Японії;
  •  20.10.2011- Удар авіації НАТО по колоні машин в пригороді Сірта. 

                                              

* Лат. (З крупинкою солі) 





Посилання 



Немає коментарів:

Дописати коментар