5 бер. 2014 р.

Знаки попередження по українські.



Астрологія може попереджати про небезпеку та наслідки різних подій. Але є ще знаки цілком природні вищої сили. Які вказують дуже чітко усім очевидцям і трактувати їх може кожен.









1. Під час інаугурації на посаду президента із-за пориву повітря так різко закрились двері, що трохи не вдарили Януковича.

2. Під час вшанування пам’яті воїнів на могилі Невідомого солдата від різкого пориву вітру на Януковича впав траурний вінок.

Так от – двері на майбутнє правління, після 2015-го року, вже закрились.

Але чи вдарять вони його чи ні так, що впаде вінок – це вже залежить від самого Януковича. Від того, чи спробує він по доброму, з розумом справитись з ситуацією. Чи знову набереться гордої нерозумної зневаги до людей та спробує діяти силою, як слуга своєї гордості.
Читать полностью: http://h.ua/story/393722/#ixzz2uuCWPNgi


Зверніть увагу.

Три́зуб — український національний герб. Існує багато трактувань понять Тризуба. Ннаприклад, що тризуб нагадує обриси птаха, уособлюючи крука, сокола або голуба.

Далі аналогія.

У резиденції Януковича в Межигір'ї знайшли хрести з розіп'ятими соколами

Далі
Тривожне Знамення.

26 січня у Ватикані, де Папа Римський Франциск виголосив промову із закликом припинити насильство в Україні. Випущені білі голуби - символи миру - були атаковані хижими птахами.
Поідомляется що голуби вирвалися та залишились живими.



Хто хоче може дати своє пояснення свій коментар цим знакам.

Маю надію, що мої читачі ще зі мною)

Публікація ще не відредагована можливі помилки.
Посилання
http://www.volynpost.com/news/28023-v-mezhygiri-rozpynaly-sokoliv-pidozryuyut-okultyzm-zmi

Немає коментарів:

Дописати коментар