23 черв. 2012 р.

Роман Шухевич - астрологічний портрет


Це наша земля  тут ми будемо битися і тут ми помремо.


Астрологічний портрет Романа Шухевича 
національного героя України
в історичній та астрологічній правді.

Його постать до сьогодні неоднозначно оцінюють в Україні так, як ще існують залишки пізньорадянської пропаганди. Але не будемо цинічні, згадаймо, як 25-30 років назад ми співпрацювали з тоталітарним режимом, нас приймали в октябрята, піонери, комсомольці, а далі, якщо хтось хотів просто зайнятися наукою чи будь чим, то доводилося вступати в КПРС. А  дома на кухні ми говорили правду про чорні воронки, гулаги, про голод, читали заборонені книжки і слухали Голос Америки. Як тільки пропаганда стає явною вона втрачає силу - говорив канцлер Третього рейха. Тлумачення Гороскопа Романа Шухевича не потребуе повного опису. Працюючи над астрологічним портретом Шухевича я намагалась передати наскільки трагічним був період того часу, який випав на долю українського народу, як в історичній, так і в політичній площині.
Роман Шухевич був патріотом своєї країни і “чим вище квіти піднімаються до сонця, тим глибше їх коріння йде в землю” (Грімм Фрідріх). Читати далі на сайті АстроЦикада

https://sites.google.com/site/astrocykada/veliki-ukraienci-goroskopi/astrologicnij-portret-roman-suhevic

Цитую останні рядки астрологічного портрета Романа Шухевича:

"Колись Богдан Хмельницький зробив рокову помилку, за яку український народ розплачувався віками, але він увінчаний пам’ятною славою тому, що справа не в цьому, а справа в тому, яким він був. І також справа не в тому з яким тоталітарним режимом Роману Шухевичу доводилось працювати - будь то польским, німецьким чи російским. І справа не в тому, як він використав свій зоряний шлях, і навіть не в зірках, а в тому, яким він був."


А він понад усе Любив Україну.
Слава Україні!

3 коментарі:

  1. Чудово. Чекатимемо.
    І вимкніть цю бісову капчу :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це Слово для перевірки. Все вимкнула. Я і не знала, що вона в мене є :)

      Видалити
  2. Силка на гороскоп Шухевича відкрита
    Хочу прокоментувати дивлячись на результат роботи ,що якщоб я писала просто як історик чи журналіст такої публікації не вийшлоб. Астрологічні символи дозволяють дивитися в корінь. І можуть розкрити суть речей під іншим кутом.

    ВідповістиВидалити