21 груд. 2011 р.

Астрологічний прогноз України на 2012 рік - Новий формат





Преамбула 

5 жовтня 1921 року в Карнегі Холі в Нью-Йорку хор Київського університету вперше виконав на концерті "Щедрик", і з цього моменту українська щедрівка розійшлася по всіх континентах.






Прогноз 


Зірки прогнозують, що 2012 рік буде пам'ятний, і світ стане щедрий для України.

Події, що відбуватимуться будуть знаковими. Вони є: заплановані та не заплановані. В мундальному прогнозі на 2011 рік я використовувала техніку прогресії, а в прогнозі на 2012 рік я вперше застосовла ще одну техніку - це один з видів дирекції. Сподіваюся, це дасть можливість більш чіткіше сформулювати образ прогнозу наступного року. Використовуватиму дві карти - це карта України побудована на 24 серпня 1991 та карта інавгурації президента на 25 люте 2010 рік.

Прогноз можна розділити на три періоди:

Перший період –Політична криза влади;

Другий період – Євро 2012;

Третій період - Вибори до Ради.





Перший період 

На початку року астрологічні показники здаються парадоксальними. Фіксується фінансова стабілізація, алє я б сказала, що на рівні держави, нові реформи не сприймаються і затримуються суспільством. В дирекції президента спостерігається можливість до прогресу позитивного мислення, який може налагодити зв’язок з громадськістю.

З березня аспекти вказують, що у владних структурах відбуватиметеся загострення, протистояння у боротьбі за влади, яка виражатиметься в фінансових прорахунках, брехні, порушення домовленості. Є вірогідність судових позовів і нових політичний скандалів. Суспільство реагуватиме у вигляді протесту, що приведе до нового обновлення духовних цінностей. На початку травня відбудуться незворотні зміни на користь позитиву, якщо це буде реформа, то вона буде прийнята суспільством і приведе до фінансового прибутку. Є тенденція до завуальованості проблем кризи у владних структурах, щоб потім осінню знов відновитися.




Другий період


Дуже чітко дирекція вказує на подію, яка відбудеться в червні. Футбольний турнір Євро 2012. Це дійсно історичний момент для України, який приведе до великого блага. Відбуватиметеся культурний обмін, що сприятиме розвитку талантів, бізнесу, фінансового прибутку, нових ділових і культурних зв’язків. В символічній дирекції я прогнозую, і сподіваюсь, що для України світ щедро принесе нове те, чого не вистачало українцям в довгій ізоляції, в якій вона перебувала протягом століть, і що привело до забуття України. Безсумнівно ми не увійдемо у фінал турніру, але головним буде те, що відбудеться якісний стрибок - початок нового періоду. Збільшиться народження - це буде покоління нових людей, які зміцнять націю. Складається враження, що не ми йдемо в Європу, а вона сама до нас іде. І як сказав би повелитель слів: „Україна буде увімкнута”.



Третій період

На початку жовтня Сатурн переходе в знак Скорпіона, а в жовтневої дирекції, формується трин Асцендента з Меркурієм і секстиль з Юпітером, що значить нові починання. 
У зв’язку з виборами у вересні, жовтні і листопаді будуть розгортатися пристрасті. Передвиборна компанія стане як ніколи конкурентною. У владних структурах спостерігатимемо марнославство, обману партнерів і таємні справи з кримінальним відтінком. Відбудуться сенсаційні викриття. Але суспільство на відміну від влади буде більш прогресивним, так як ніщо не позбавить його побаченим і почутим, що приведе до політичних перспектив в державі. Суспільна Воля буде протистояти владі, яка стане рабом суспільної думки.

Хочу нагадати цитати з прогнозу, який я опублікувала в 2011 році Астрологічний прогноз інавгурацій минулого та сучасного президента України.

«Січень 2012 року буде досягнута точка активності яка буде аспектувати зміни в Україні —
Травен 2012 року загроза повноважень президента України або коли влада досягне пропорціональної залежності від відповідальності. —
Кінець серпня 2012 р. - вересень 2012 р. Реформа або перетворення —
В вересені 2012 р. — В прогресіях планет ця реформа на фоні політичної кризи, дає характер редуплікації державного управління а також рішучих сприятливих дій до компромісу. »

На відміну від прогнозу 2012, прогноз 2011 був здійснений тільки по методу прогресії. В підсумках, в кінці року буде цікаво дослідити обидві методики і зробити висновки.

І вже традиційно: малюнок, в якому я шифрую головний прогноз року, але в тексті є слово, яке вказує на назву цього зображення.



"Та спустімося на дно моря,

Та дістанемо дрібного піску, Дрібний пісочок посіємо ми,

Та нам станеться чорна землиця, Та дістанемо золотий камінь,

Золотий камінь посіємо ми, Та нам станеться ясне небонько:

Ясне небонько, світле сонечко, Світле сонечко, ясен місячик,

Ясен місячик, ясна зірниця, Ясна зірниця, дрібні звіздочки".



А на цьому слові побажання від зіркової освяченої віками української колядки




Далі по сильці
Катаклізми року 
У прогнозі для країни за рік , ця тема якось не вписується і вона становить читати далі  в  Google Груп



1 коментар:

  1. ДЕЖАВЮ :)Янукович: Євро-2012 відкриє Україну світу Сьогодні, 15:44 http://ua.korrespondent.net/ukraine/politics/1354919-yanukovich-evro-2012-vidkrie-ukrayinu-svitu

    ВідповістиВидалити