5 груд. 2010 р.

Інавгурація 44 президента Америки Барако Обама та порожній курс.


Багато американськіх астрологів були схвильовані тим, що обраний президент Америки Барак Обама, стане приймати присягу в той час, коли місяць буде йти порожнім курсом.

Стурбованість американський астрологів була не безпідставна, якщо згадати історію інавгурацій інших президентів Америки.

20 січня 1997 р.- Білл Клінтон 42-й президент Америки, був приведений до присяги на другий президентський термін, на годину коли Місяць йшов порожнім курсом. Подалі в грудні 1998 році, відбувся імпічмент до президента Клінтона. Ці події увійшли в історію під назвою «Монікагейт» і стали третім найбільшім політичним скандалом в історії США.

Вільям Генрі Гаррісон – 9-й президент Америки, також присягнув в час порожнього місяця 4 березня 1847 р.. Гаррісон перебував на посаді менше ніж будь-який президент США, він помер рівно через місяць після прийняття присяги. Пробувши главою американської держави: 32 дні, 12 години та 30 хвилини.

Цікаві обставини відбулися, коли Барака Обама складав присягу. Вийшла плутанина в словах і в такій заплутаній редакції виходило, що віце-президент Джо Байден, став президентом! Так, щоб уникнути будь-яких майбутніх правових спорів, суддя Роберт переробив присягу і Обама, ще раз прийняв її на другий день 21січня о 19:35, коли Місяць вже не був порожнім.



На цьому прикладі інавгурації видно Як працює астрологія. Ситуація була виправлена і обійшлась малими неприємностями. Першу присягу 20 січня 2009 о 12:04 з "неконституційним" формулюванням, на цю годину можна вважати не дійсною, так, як 21 січня о 19:35, відбулася друга бездоганна присяга.
                                                          

За джерелами:

Немає коментарів:

Дописати коментар