29 груд. 2010 р.

Прогноз України на 2011 рік.

(За дослідженнями мап України та інавгурації президента. )


Перш за все хочу засвідчити, астрологічними дослідженнями, прогнози політиків та політологів,  які також вказують, що рейтинг влади буде продовжувати падати. Реформи та дії влади не будуть сприйматися суспільством, внутрішня криза буде поглиблюватися. Е також
тенденції до громадського супротиву, як пасивного так і активного.
Прогресивний Місяць  має площини до багатьох планет, що вказує на високу емоційну напругу, яка буде супроводжуватися фінансовою нестабільністю, безробіттям, агресією, наклепом та не коректними діями (наприклад фізичні ушкодження).


В кінці квітня та на початку травня буде сформована така небесна конфігурація,* при якій зоряні аспекти вказують на декілька варіантів виходу з напружених відносин в суспільстві. Наприклад - є ймовірність виборів, наприклад у Верховну раду то що, або влада нарешті обернеться до  суспільства,  почнуться переговори з опозицією. В результаті чого рейтинг президента почне зростати.


В літку до кінця року розпочнеться деяка стабілізація в країні. В суспільстві буде спокій. Зменшиться число безробітних. Влада ж буде й надалі перейматися [своїми] фінансами, переключившись на міжнародні проекти.


Восени відбудетеся, подія яку я як астролог не маю право трактувати з різних причин;
По перше - не вистачає додаткових схем, щоб правильно пояснювати передбачення.
По друге це може стосуватися етики астролога, але ця подія буде публічна . Тому я вирішила використати досвід відомого англійського астролога В.Ліллі. Коли астролог не може сказати він може намалювати символічне зображення побаченої ситуації.
Загальний прогноз

* З 24.04.11 до 10.05.11. в Овні утворюється стеліум з п’яти планет така космограмма буде мати вплив на різні країни, але відбуватимуться різні процеси в різних державах. В одній з країн світу можливо трапиться катастрофа.

1 коментар:

  1. На мою думку катастрофа може статься в одній з південних країн. Ця катастрофа буде повязана з землею (землетрус, виверження вулкана, або техногенна катастрофа )
    Взагалі деякі астрологи схиляються, що цей рік буде рясний на усякі катаклізми, так як рік багатий на сонячні та місячні затемнення. Можливо вони і мають рацію. Всякі катаклізми відбуваються кожний рік в різних куточках земної кулі. Але одна катастрофа чи явище в 2011 році, буде винятковим.

    ВідповістиВидалити